Vrijwilliger worden

Staf-corona
Een deel van ons enthousiaste team op 1,5 meter

Kom jij ons team versterken?

Voor de zomerkampen zijn wij elk jaar hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen de vakantie van hun leven te geven. Meedraaien als vrijwilliger op een zomerkamp is méér dan vrijwilligerswerk… het is ook voor de vrijwilligers een geweldige ervaring!

Ben je minimaal 18 jaar (of word je dit jaar 18) en heb jij ook zin om mee te helpen in zo’n geweldige kampweek? Dan kun je je nu inschrijven als vrijwilliger!

Jouw rol

Als staflid bepaal je samen met de andere stafleden hoe de kampweek verloopt. Je organiseert en begeleidt de activiteiten en zorgt ervoor dat je deelnemers de tijd van hun leven hebben.
Realiseer je wel dat er veel van je gevraagd wordt en dat je ook na een korte nacht ’s morgens weer klaar staat voor de deelnemers. Hier tegenover staat wel dat je zelf ook een hele leuk week hebt en veel voldoening krijgt wanneer je het plezier bij de deelnemersziet! Voor de maaltijden wordt gezorgd, waardoor jij je volledig op de begeleiding van de deelnemers kan richten.

Wat kan je verwachten?

Wij willen dat zowel de deelnemers als jij een fantastische week hebben en zullen je hierin begeleiden. Vanaf het moment dat jij je aangemeld hebt zullen er verschillende contactmomenten zijn. In eerste instantie wordt er een intakegesprek afgenomen. Deze zal plaats vinden tijdens het voorbereidingsweekend. Ook tijdens het kamp en bij de evaluatie aan het einde van het seizoenstaat het team van Fun2stay voor je klaar! Uiteraard worden reiskosten,  de maaltijden en overnachtingen door ons vergoed. Daarnaast vragen we natuurlijk een VOG voor je aan.
Als het jou leuk lijkt om vrijwilliger te worden op de Zomerkampen, lees dan vooral de informatie over de verschillende kampen en functies. Zo kun je het beste bepalen welk soort kamp het beste bij je past.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de functies bij Fun2stay Zomerkampen en de organisatie van een zomerkamp?
Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen via telefoon: 0342 – 452017 keuze 3 (tijdens kantooruren) of info@dev.fun2stay.nl.

Wil jij samen met ons de kinderen een fantastische kampervaring geven? Meld je dan nu aan!

[contact-form-7 id=”499″ title=”Aanmeldformulier vrijwilliger”]