Gamekamp (12-18 jaar)

Ben jij een fanatieke gamer? En vind jij het leuk om samen met anderen via een netwerk dezelfde games te spelen? Dan is het Gamekamp van Fun2stay Zomerkampen echt iets voor jou!

Op het Gamekamp spelen we één dagdeel games achter de computer en de rest van de dag doen we activiteiten die je normaal alleen in games zou doen IN HET ECHT! Denk hierbij aan strategische bos spellen, lasergamen en Arrow Battle. Dit is nog maar het begin van alle leuke activiteiten die de kampbegeleiding voor je in petto heeft!

Bij het Gamekamp combineren we games op de computer met gamen in het bos. Je zult bij dit zomerkamp allerlei multiplayergames gaan spelen. Met elkaar, maar ook tegen elkaar of tegen de begeleiders. Zeuren je ouders dat je te lang achter de computer zit in je vakantie? Dan is dit een kans om te gamen én om buiten te zijn! Jij blij en je ouders blij!

Thuis achter je eigen computer gamen met gamers over de hele wereld is natuurlijk erg leuk! Het nadeel hiervan is dat de meeste van deze gamers virtuele vrienden blijven. Bij het Gamekamp leer je de gamers in het echt kennen. En reken er maar op dat je snel vriendschappen sluit, want iedereen op het Gamekamp heeft namelijk een passie voor gamen. Je sluit niet alleen nieuwe vriendschappen, maar je leert ook om samen te werken als een team, om grenzen te verleggen en om nieuwe avonturen te ondernemen.

Lijkt het je leuk om andere gamers te ontmoeten en om samen leuke games te spelen? Ga dan mee op Gamekamp!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen.

Meer info

Inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen

Als je met ons mee gaat op kamp, regelen we een hoop dingen voor je. We maken natuurlijk een leuk programma zodat jij en je kampgenoten het helemaal naar jullie zin hebben. Er zal natuurlijk gezorgd worden voor de maaltijden, maar ook voor tussendoortjes of een kop lekkere warme chocolademelk na een spannende avondactiviteit. Alle activiteiten en het daarvoor nodige materiaal is geregeld. Ook is er ervaren en enthousiaste begeleiding voor bij de activiteiten. We zullen je helpen als je dat nodig hebt maar als je je kans ruikt, kan je ons ook proberen te verslaan!

We zorgen er ook voor dat er een computer voor je klaarstaat voor als we gaan gamen. Je hoeft hiervoor zelf niets mee te nemen. Als je bijvoorbeeld je eigen muis of koptelefoon mee wil nemen kan dat, maar let op dat is wel op eigen risico.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

We gaan naast het gamen nog véél meer doen. We willen bijvoorbeeld met je gaan lasergamen in het bos en arrowbattlen. Bij het lasergamen speel je met zijn allen tegen elkaar of met je team tegen een ander team. Bij arrowbattle maak je gebruik van een boog en pijlen met een dikke kop van zacht foam. Ben jij offline net zo goed in raak schieten als online?

Het lasergamen is zeker niet het enige spel dat je in de bossen zal spelen. Misschien ga je wel levend stratego spelen of een spannend smokkelspel! Op andere momenten gaan we bijvoorbeeld met zijn allen bordspellen spelen op het kampterrein of heb je vrije tijd.

Maar we organiseren nog veel meer voor je. Een avond is er bijvoorbeeld een spooktocht. Dan gaan we lekker griezelen in het donker, durf jij mee?

Aan het einde van de week hebben we nog één grote activiteit voor je, het eindspel! Bij het eindspel zal je al je vaardigheden die je die week hebt geleerd nodig hebben… en dan maar hopen dat je het overleeft.

Games
Tijdens het Gamekamp gaan we natuurlijk veel games spelen. Samen met je nieuwe vrienden zal je in teams tegen elkaar strijden. We spelen games zoals Call of Duty, Rocket League, Minecraft, maar ook een hele hoop andere! De spellen spelen we tegen elkaar, zonder internet. Je speelt dus altijd met en tegen je kampgenoten. Bij de spellen draait het soms om hoe goed je zelf bent, maar meestal is teamwork het belangrijkst. Verzin een slimme tactiek zodat jouw team wint en scoor met elk spel wat we spelen punten. We spelen natuurlijk niet alleen voor de lol maar ook om te zien welk team het beste is. Het team dat uiteindelijk wint krijgt een lekkere hoofdprijs. Dus moge de beste winnen!

Kamp code Datum Leeftijd Max. aantal  
G30M 24 - 31 juli 2021 12 - 15 jaar 20 VOL
G31T 31 juli - 7 augustus 2021 14 - 17 jaar 20
G33T 14- 21 augustus 2021 16 - 18 jaar 20

Week

300,00,

All inclusive