Kinderkamp (7-10 jaar)

De allerleukste kinderkampen vind je bij Fun2stay Zomerkampen. Wij organiseren al meer dan 90 jaar kinderkampen voor kinderen en jongeren. Op het kinderkamp slaap je in grote tenten midden in het bos samen met allerlei leeftijdsgenoten.

Fun2stay Zomerkampen staat in het teken van vakantie met de leukste activiteiten waar je tegelijkertijd veel leert en nieuwe vrienden maakt. Er is veel persoonlijke aandacht van onze goed opgeleide en enthousiaste stafleden. Zij zijn supercreatief in het bedenken van nieuwe en originele activiteiten tijdens de vakanties.

Op een prachtig terrein in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt het kinderkamp van Fun2stay Zomerkampen plaats. Overdag gaan we samen op avontuur, zodat we ’s avonds moe en voldaan kunnen luisteren naar de stemmen van de stafleden die ons een spookverhaal vertellen. Samen met de stafleden onderneem je allerlei leuke activiteiten. Denk hierbij aan: bosspellen,broodjes bakken en arrowbattle. En is het super warm? Dan koelen we lekker af met een watergevecht. Het grote terrein zorgt voor een avontuurlijk en stoer kamp, maar door de opstelling van de tenten is het er ook een ‘veilig thuis’.

Ga jij met ons mee op avontuur in het bos? Geef je dan snel op!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De kinderen slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Zwemmen

We gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs of als het mooi weer is bij het Henschotermeer. Lekker spetteren en spelen in het water.

Arrowbattle

Kruip in de huid van Robin Hood. Wie schiet er raak?

Bosspellen

Lekker rennen door de bossen, verstoppertje spelen of een spannende speurtocht lopen.

Neonparty

Partytime, samen met je vrienden en vriendinnen naar de 'neonparty'!

???

Ja, wat kan dit zijn?

Kamp code datum max. aantal  
A29K 17 - 24 juli 2021 30 Boek  
A30K 24 - 31 juli 2021 40 Boek  
A33K 14 - 21 augustus 2021 30 Boek  

Week

195,00,

All inclusive