Musicalkamp (13-17 jaar)

Hou je van zingen, dansen en toneelspelen? Dan is het Fun2stay musicalkamp precies wat je zoekt! Tijdens het musicalkamp worden repetities en workshops gegeven door professionals met als resultaat in alle gevallen een professionele eindproductie. Voor alle kinderen en jongeren die graag in de spotlights staan!

Negen dagen lang word je ondergedompeld in musicaltheater. De musical die we instuderen is een productie waarbij iedereen een hoofdrol rol heeft. Je krijgt repetities en workshops van vakbekwame en ervaren professionals. Het is elk jaar weer bijzonder hoeveel je kunt neerzetten in een relatief korte tijd.

Het maakt niet uit of je nog nooit gezongen hebt of juist al een ervaren musicalster bent, er is plek voor iedereen. Samen met de altijd enthousiaste stafleden en je nieuwe kampgenoten zorgen we ervoor dat het een topweek wordt en maken we onze eigen musicalproductie. Dit doen we natuurlijk niet zonder toffe workshops van professionals die al jarenlang ervaring hebben in de wereld van zang, dans en theater.

Maak je geen zorgen, er is natuurlijk genoeg tijd om ook nog even te chillen in het bos en je een dag uit te leven in het zwembad. Tijdens de disco zing je natuurlijk de sterren van de hemel, en als je dan nog een stem over hebt kun je de longen uit je lijf gillen (of je kampgenoten de stuipen of het lijf jagen/laten schrikken) bij de spooktocht.

Wil jij je eerste musicalproductie op de planken zetten? Geef je dan nu op, want vol is vol!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Workshops zang

Tijdens deze workshop leer je op een goede manier zingen. Je krijgt de juiste zangtechnieken aangeleerd met leuke nummers!

Workshop dans

Bij deze workshop staat de dans voor het stuk centraal. Je leert de juiste dansmoves aan zodat je schittert tijdens de uitvoering van het stuk. .

Workshop toneel

Goed toneelspelen is belangrijk om een geweldig stuk neer te zetten. Tijdens deze workshop leer je toneelspelen op een hele leuke manier wat je ook gebruikt tijdens het stuk.

Neonparty

Zin in muziek, dansen en feesten dat zijn de hoofdingrediënten van een geweldige feestavond.

Bezoek aan een theater

Cabaret, toneel of musical, waar gaan we dit jaar heen??

Kamp code datum max. aantal  
T30T 24 - 31 juli 2021 20 Boek  

Week

350,00,

All inclusive