Accommodatie

De Fun2stay Zomerkampen worden georganiseerd midden in het bos van de Utrechtse Heuvelrug op het terrein van YMCA Kampeercentrum Leusden. Centraal op het terrein ligt een grote kampschuur. In deze kampschuur bevindt zich een grote keuken waarin een professionele keukenstaf zorgt voor drie heerlijke maaltijden per dag. Uiteraard organiseren wij één keer per week een uitgebreide barbecue. Wij koken altijd met dagverse producten, zorgen dat er ruim voldoende is en houden zoveel mogelijk rekening met eventuele allergieën of andere eetwensen van onze gasten. Daarnaast bevinden zich in de kampschuur ook de douches en toiletten, een snoepwinkeltje en in het midden van de kampschuur is een grote zaal voor activiteiten zoals bijvoorbeeld een disco en een bonte avond.

Het terrein van de YMCA Kampeercentra is opgedeeld in 9 kampterreinen. In vooraf opgezette tenten kunnen maximaal 7 deelnemers slapen. Ieder kampterrein beschikt over een grote eettent waar gegeten wordt, wasbakken om je handen te wassen, een volleybalveld en een tafeltennistafel. Centraal op het terrein is een grote speeltuin waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Veel activiteiten zoals de grote zeephelling, bungeerun, boerenbosgolf en midgetgolf zijn aanwezig op het terrein. Daarnaast is er ook Campsupport aanwezig. Denk hierbij aan o.a. Lasergamen, GPS tochten en Arrow Battle. Welke van deze activiteiten wordt ondernomen is afhankelijk van het soort kamp en de weersomstandigheden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”26″ gal_title=”Accommodatie”]

Midden in de bossen bij Leusden op het Landgoed den Treek staat de prachtige groepsaccommodatie van YMCA Kampeercentrum Leusden.