Jongerenkamp (16-17 jaar)

Het duurt nog even, maar je bent vast al plannen aan het maken voor de aankomende zomer! Je bent inmiddels 16 of 17 en te oud voor het tienerkamp. Toch wil je graag nog een keer mee op kamp. Dat is dit jaar mogelijk! Je kan namelijk mee op het Fun2Stay jongerenkamp. Tijdens dit kamp ben je een kleine week samen met je leeftijdsgenoten en enthousiaste begeleiders. Zoals elk ander kamp zijn er leuke activiteiten voor jullie geregeld zoals lasergamen, zwemmen en verschillende (bos)spellen. Uniek is dat jullie tijdens de kampweek inspraak krijgen over het programma. Tijdens dit kamp krijg je meer verantwoordelijkheid dan bij een tienerkamp en ga je zelf een gedeelte van het programma organiseren. In goed overleg met de begeleiding is er veel mogelijk. Het is een week vol plezier, gekheid en natuurlijk ook rust. Je bent wel op vakantie! Tijdens deze week kom je wellicht oude vrienden tegen of maak je nieuwe vrienden. Als jij enthousiast bent om nog een keer met ons mee te gaan. Schrijf je dan nu in!!!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen.

Meer info

Inbegrepen/Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Outdoor lasergamen

Lasergamen in het bos. Hoe goed ben jij in het sluipen naar de andere partij, verover jij de vlag?

????

Inspraak hebben in je het progamma

Meedoen aan activiteiten voor andere kampen zoals een vossenjacht

Kanoën

Kamp code datum max. aantal  
A32J ( 16-17 jaar ) 7 - 12 augustus 2021 30 Boek  

Week

185,00,

All inclusive